Molerski tim Novi Sad


Molersko-farbarski radovi
Gletovanje i krečenje
Gipsani radovi
Demit fasade
Tapete i dekoracije

U našem timu su i majstori za keramiku,laminat,vodovod i elektriku.Radimo i obradu špaletni posle ugradnje PVC stolarije,ugaone lajsne i jos mnogo toga...

Kontakt

USLUGE

Upoznajte naš tim...

Molersko-farbarske usluge i ostale usluge za adaptaciju Vašeg prostora najbolje će Vam pružiti naš tim iskusnih majstora. Iza nas je 20 godina iskustva mnoštvo zadovoljnih klijenata i 100% uspešno završenih poslova. Garantujemo kvalitet i najpovoljnije cene na području Novog Sada i okoline. Možete nam se obratiti u svako doba dana za konsultacije i dogovor - 065/451-6855.
Neke od naših radova možete pogledati i klikom na video!

Molerski tim logo

Naše prednosti...

Iskustvo
Odgovornost
Pedantnost
Povoljne cene

Kvalitet na prvom mestu!

Gletovanje,krečenje,farbanje stolarije,radijatora i cevi,pregradni zidovi i spuštanje plafona,demit i kulir fasade,tapete,ukrasne lajsne,obrada špaletni...dugačak je spisak radova koje izvodi Molerski tim Novi Sad!Imamo majstore za keramiku i laminat,vodovod i elektriku i nije redak slučaj da dođemo jednim poslom a obavimo ih nekoliko.Izlazak na teren i procenu radova ne naplaćujemo!


Gletovanje

Pod gletovanjem se podrazumeva ravnanje zidova i plafona,ručno ili mašinski glet masom.Dobro pripremljene i izgletovane površine mogu se bojiti više puta.U zavisnosti od završnog materijala koji će se upotrebiti na izgletovanoj površini, nanosimo od jedne do tri ruke gletovanja.

Krečenje

Krečenjem na najekonomičniji način ulepšavamo i osvežavamo životni prostor Vašeg doma.Radimo sa poludisperzivnim,disperzivnim i akrilnim (one su najkvalitetnije) bojama.Prilikom krečenja obraćamo maksimalnu pažnju na zaštitu nameštaja i podova.

Farbanje

Naši majstori obavljaju sve vrste farbarskih radova u Vašem stanu i okolnom prostoru.Farbanje bravarije (kapije,ograde,radijatori i cevi i još mnogo toga...) kao i farbanje stolarije (vrata,prozori,nameštaj...) vršimo sa najkvalitetnijim farbama i lakovima.

Keramika

Da bi zaokružili ceo proces adaptacije Vašeg stana ili poslovnog prostora nudimo Vam i keramičarske usluge.Radimo oblaganje zidnih i podnih površina keramičkim pločicama,kako u kupatilu tako i u hodniku i kuhinji.Naš molerski tim ima višegodišnje iskustvo i radove izvodi sa najkvalitetnijim materijalima.

Tapete

Nudimo veliki izbor boja,dezena i motiva tapeta (ili po Vašem izboru) koje daju utisak moderno opremljenog prostora.Pripremamo zid za postavljanje tapeta,nanosimo lepak na tapetu ili zid u zavisnosti od tehnike,postavljamo tapete i nakon toga gumenim valjkom istiskujemo zaostali vazduh.

Špaletne i lajsne

Obrađujemo špaletne nakon ugradnje PVC stolarije,posle vađenja stare stolarije ili popravke oštećenja zidova.Veća oštećenja nastala vađenjem stare stolarije popunjavaju se mineralnom vunom.Ugradnjom aluminijumskih lajsni na ćoškovima špaletni dobija se savršeno ravna ivica.

 

Molerski tim Novi Sad - Vaše rešenje za sve radove!


Merdevine,molerski valjak i oprema za krečenje

Kontaktirajte nas

 • Adresa:
  21000 Novi Sad
 • E-mail:
  moler.loncar@gmail.com
 • Website:
  www.molerskitimns.rs
 • Telefon:
  065/451-6855

Mapa